Nina Haverkamp Photography

Featured post

Best Wedding Dresees Inspiration

Rhoncus cum porta pid adipiscing, ut amet lundium odio cursus velit mauris porta? Augue risus sagittis pellentesque elit porttitor magna vut! Aenean scelerisque, mattis sagittis ac turpis cras, tincidunt? Natoque ac pulvinar elementum dictumst vel enim ac, nec aliquet rhoncus sagittis, aenean tincidunt!
Read more …

De fotografe

Welkom bij Nina Haverkamp Photography uit Eindhoven.
Mijn naam is Nina Haverkamp, 25 jaar uit Eindhoven. In mijn dagelijks leven ben ik ergotherapeut en werk ik in de zorg.

Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een grote passie die ik al ruim 8 jaar met erg veel plezier doe.
Door workshops en cursussen en ervaringen heb ik me kunnen ontwikkelen tot een fotografe met passie.
Daarnaast heb ik zelf ook ervaring met poseren waardoor ik u goed kan begeleiden tijdens een fotosessie.

Mijn doel: De mooiste, unieke en vooral pure momenten vastleggen om voor altijd te bewaren en van te kunnen genieten

Zodra ik mijn camera in mijn handen heb, vergeet ik even alles om me heen. Mijn specialisatie ligt bij het fotograferen van koppels tijdens loveshoots en bruiloften. Ik vind het erg bijzonder om de liefde tussen twee mensen te mogen vastleggen en het stel een bijzondere ervaring mee te geven die ze nooit meer zullen vergeten.

Maar natuurlijk vind ik alle soorten shoots leuk om te doen. Tijdens een shoot neem ik genoeg tijd om u te leren kennen voordat we starten met de shoot. Ik vind een ontspannen en gezellige sfeer erg belangrijk. Waarbij er veel ruimte moet zijn voor een lach. Om u zo vast te leggen zoals u echt bent!

Mijn fotostudio is gevestigd in Eindhoven en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.
Maar ook op locatie is natuurlijk mogelijk. Noem bijvoorbeeld Boxtel, Schijndel, Son en Bruegel, Sint Oedenrode, Veldhoven etc.
maar natuurlijk ben ik inzetbaar in het hele land en kom ik graag naar een locatie die door jullie is uitgekozen.

Wil je mijn werk volgen, kijk dan eens op mijn pagina op Facebook


PUBLICATIES:
Elegant Magazine, La Damme Magazine, The Linen Magazine, En Vie Magazine, W25 Magazine
OPDRACHTGEVERS: Rabobank de Peel, Peppelhoeve, De Groof Uitvaartverzorging
BUREAU’S: Linda models, NextGen Models, Flow models
 
 
 
 
 

Fotosessie

Er zijn allerlei mogelijkheden bij Nina Haverkamp Photography.
Een fotosessie kan zowel op locatie als in de studio plaats vinden.

Fotoshoot op locatie:
Een fotoshoot op locatie is altijd bijzonder. Door heerlijk in de buitenlucht te zijn kunnen we ook gebruik maken van de omgeving. Bij slecht weer wordt de fotoshoot kosteloos verzet in overleg. Allerlei locaties zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een plek die belangrijk is voor jullie, maar ook de heide, het bos of strand, of het park is een optie. Zowel voor familiefoto’s als voor kleinere groepen is dit een leuke en ideale optie.

Fotoshoot in de studio:
Het is altijd leuk om de fotosessie in de studio te laten plaats vinden. Ik maak vooral gebruik van een witte achtergrond.
In de studio kan ik max een groep van 8 personen fotograferen.

Opties die mogelijk zijn:
– Loveshoot
– Persoonlijke portretten/commerciële portretten
– Familie/gezinsfoto’s
– Zwangerschapsshoot
–  Newborn shoot
– Kinderfotografie
– Daarnaast zijn andere opties altijd bespreekbaar

Het is natuurlijk altijd leuk een fotosessie cadeau te geven aan iemand. Ook dat is mogelijk bij Nina Haverkamp Photography. Geeft dit aan in je mail en dan kunnen daar samen iets moois van maken. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@nphotoart.com

Anderen over Nina Haverkamp Photography:
– 
Wow, wat een leuke ervaring was onze loveshoot!! Onze shoot vond plaats in Nijmegen in het Kronenburgerpark, een plek die we allebei erg mooi vinden. Samen met Nina zijn we door het park gelopen en op verschillende plekken zijn we stil blijven staan. Niet alleen om foto’s te maken, maar ook om stil te staan bij onze relatie en wat die nou zo speciaal maakt! Nina zorgde ervoor dat we vooral met elkaar bezig waren, waardoor we helemaal niet merkten dat ze ondertussen foto’s maakte. Hierdoor zijn de foto’s echt heel spontaan en leuk geworden.
Dank je wel Nina voor deze ervaring! We zijn erg blij met het resultaat! – Thiele en Maarten

– Nina is een zeer gedreven en gepassioneerde fotografe! Haar open houding en vrolijke lach hebben ervoor gezorgd dat wij ons tijdens de love sessie op ons gemak hebben gevoeld. De locatie hebben we in goed overleg uitgekozen. De foto’s zijn super mooi geworden en deze hebben we uiteindelijk ook gebruikt voor de trouwkaart. We kregen alleen maar lovende woorden –  Mariska Santbergen

– Vooraf vonden we de fotosessie stiekem wel spannend. Eenmaal bij Nina aangekomen waren de zorgen alweer weg. Nina zorgt ervoor dat de shoot erg ontspannen is. Dit komt mede omdat ze van te voren zich al in ons verdiept heeft zodat ze snel dingen aan je vraagt waardoor je eigenlijk direct niet meer bezig bent met foto’s maken, maar echt met elkaar. Kortom het was gewoon een hele mooie ervaren en de foto’s liegen er niet om – Francine

Contact

Ik hoop dat mijn foto’s u zullen inspireren
En u uitnodigen voor een mooie fotosessie

Voor meer informatie mail naar: info@nphotoart.com
of neem contact op via onderstaand formulier.

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

 • de webpagina: iedere webpagina waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;
 • de uitgever: de bevoegde uitgever van de webpagina;
 • gebruik(en): onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren);
 • u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt;
 • de inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;
 • schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.
 1. Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 2. De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
 3. De uitgever verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De inhoud is experimenteel en voor particulier gebruik bedoeld.
 4. De uitgever is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.
 5. De uitgever mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
 6. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.
 7. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.
 8. De uitgever behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de webpagina monitoren.
 9. U zal de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.
 10. De uitgever van deze website is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de door de lezer toegepaste adviezen, ideeën en recepten.