Weddings

– 6 uur bruidsfotografie door 2 fotografen.
– Een kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden bespreken
– Een preview binnen enkele dagen via een gallery met unieke korte video
– Minimaal 300 bewerkte beelden, in hoge resolutie.
– Uren dienen aaneengesloten geboekt te worden
– Inclusief reiskosten binnen Nederland

Uiteraard zijn meeruren mogelijk tegen een meerprijs van 135,- p.u.
Informeer naar de mogelijkheden.

€1295,-

Lovers & Others

– Romantische en spontane fotografie op een door jullie gekozen locatie.
– Bijvoorbeeld een Loveshoot, Lifestyle newborn shoot of zwangerschapssessie?
– Duur van de shoot ongeveer 1,5 uur
– Je ontvangt de foto’s in een online gallery
– Inclusief 15 na-bewerkte digitale bestanden
– Exclusief reiskosten 0,19cm p/km

€145,-

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een bruiloft kom ik niet alleen, ik neem altijd een 2de fotograaf mee.
En waarom met 2 personen?
    • 2 paar ogen zien meer dan 1 paar ogen. Wat ik niet zie, ziet mijn collega en andersom. We vullen elkaar aan en stemmen het ook goed op elkaar af. Waar de ene fotograaf bijvoorbeeld jullie ja woord fotografeert, legt de andere vast hoe op dat moment jullie familie reageert. En dat geeft jullie een completer verhaal van jullie dag.
    • We kunnen ons opsplitsen waardoor wij het verhaal van jullie dag uit verschillende perspectieven kunt vastleggen.Waar ik begin bij de bruid bijvoorbeeld, start mijn collega bij de bruidegom. Zo missen we echt geen moment van jullie dag. Mijn collega fotografeert ook in dezelfde stijl als ik en hierdoor wordt het een mooi geheel.

Frequently Asked Questions

Hoeveel foto’s ontvangen we?

Op een bruiloft maken ik en mijn collega gemiddeld tussen de 2000-3000 foto’s. Vervolgens selecteer en bewerk ik de beste foto’s en lever rond de 75 bewerkte foto’s per uur afhankelijk van de indeling van jullie dag. Ik lever geen onbewerkte bestanden omdat dit test shots zijn. Maak je geen zorgen, de selectie zal een compleet beeld geven van jullie bijzondere dag!

Tijdens andere fotosessies zullen dit er vanuit het pakket 20 nabewerkte foto’s zijn, echter is het natuurlijk altijd mogelijk om extra digitale bestanden te laten nabewerken tegen een meerprijs.

Hoe bewerken jullie de foto’s na?

Jullie zien aan de foto’s dat ik een specifieke stijl hebben van fotobewerking. Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde foto’s nabewerkt worden op kleur en contrast in deze stijl. Ik doe de nabewerking in Lightroom en Fotoshop. Ik retoucheer zo min mogelijk, omdat ik jullie wil vastleggen zoals jullie zijn.

Hoe ontvangen wij de foto’s?

Ik deel de complete serie foto’s binnen 1 maand (bij een bruiloft) en binnen 2 weken bij een normale reportage, via een privé online fotogallerij. Via deze gallery kunnen jullie de foto’s bekijken, downloaden en delen.

Help je ons met poseren?

Natuurlijk, ik begrijp dat jullie niet dagelijks voor de camera staan. Ik doe mijn best om bruidsparen zo natuurlijk en ontspannen mogelijk op de foto te zetten, zoals jullie zijn, zodat dit ook terug zien is het eindresultaat. Ik gebruik een aantal manieren om dit voor elkaar te krijgen. Op een bruiloft heb ik altijd een collega bij, dus als jullie ervoor zorgen dat jullie heerlijk relaxt zijn en stilstaan bij het bijzondere dat jullie hebben, dan doen wij de rest.

Eten jullie mee op onze bruiloft?

Jummie, heel graag! Zeker als jullie ervoor hebben gekozen dat wij ook na het diner aanwezig mogen zijn, zouden we het op prijs stellen als er voor een voedzame maaltijd wordt gezorgd. Dit hoeft natuurlijk geen 5 gangen menu te zijn, iets voedsaams is al voldoende.  Daarnaast raad ik aan dat wij niet aan tafel zitten bij jullie gasten, omdat wij vaak tussendoor opstaan om te fotograferen. Een plekje met uitzicht op de grote diner tafel is voor ons super!