Over mij

©Saskia Schapendonk
Welkom bij Nina Haverkamp Photography uit Eindhoven. Mijn naam is Nina, 25 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Sint Oedenrode. In mijn dagelijks leven ben ik ergotherapeut en werk ik in de gehandicaptenzorg. En daarnaast werk ik als fotografe.
Zodra ik mijn camera in mijn handen heb, vergeet ik even alles om me heen. Mijn specialisatie ligt bij het fotograferen van koppels tijdens loveshoots en bruiloften. Ik vindt het erg bijzonder om de liefde tussen twee mensen te mogen vastleggen en het stel een bijzondere ervaring mee te geven die ze nooit meer zullen vergeten.
Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een grote passie die ik al ruim 8 jaar met erg veel plezier doe. Door workshops en ervaringen heb ik me kunnen ontwikkelen tot een fotografe met passie, kennis en kunde. Daarnaast heb ik zelf ook ervaring met poseren waardoor ik u goed kan begeleiden tijdens een fotosessie.
Mijn doel: Mooie, unieke en vooral pure momenten vastleggen, om voor altijd te bewaren en van te kunnen genieten!
Maar natuurlijk vind ik alle soorten shoots leuk om te doen. Tijdens een shoot neem ik genoeg tijd om u te leren kennen voordat we starten met de shoot. Ik vind een ontspannen en gezellige sfeer erg belangrijk. Waarbij er veel ruimte moet zijn voor een lach. Om u zo vast te leggen zoals u echt bent!
Mijn fotostudio is gevestigd in Eindhoven en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Maar ook op locatie is natuurlijk mogelijk. Noem bijvoorbeeld Boxtel, Schijndel, Son en Bruegel, Sint Oedenrode, Veldhoven etc. maar natuurlijk ben ik inzetbaar in het hele land en kom ik graag naar een locatie die door u is uitgekozen.
Wilt u mijn werk volgen, kijk dan eens op mijn pagina op Facebook