Sweet Words

Henk & Emilie

Toen ik nadacht over de fotograaf van onze bruiloft kwam ik meteen uit bij Nina, ze had een jaar daarvoor een hele gezellige Love shoot met ons, en de foto’s van die shoot waren prachtig! Mijn gedachte was: “als de foto’s van de bruiloft net zo mooi worden is het perfect”

Zo is het dus ook geworden Perfect!! Nina heeft samen met Joyce (collega fotografe) een prachtig resultaat neergezet! Wij zijn heel blij dat we met deze 2 enthousiaste fotografes hebben mogen werken! En we zijn heel blij met alle mooie foto’s die we hebben gekregen! Heel erg bedankt Nina voor het moois wat jullie doen!

Dorke & Mark

Bijna een jaar geleden alweer maakte ik voor het eerst kennis met Nina.
Last minute werd zij de fotografe voor onze bruiloft. Nina sprak mij aan door haar enthousiasme en professionaliteit. Ze gaf erg goede tips ter voorbereiding op de dag, dingen waar ik geen rekening mee had gehouden. Daarnaast had ze een goed oor voor onze wensen en kwam ze met ideeën die bij ons aansloten.
Wij voelde ons volkomen op ons gemak voor de camera door de geruststellende houding die Nina heeft. Ze neemt de tijd en geeft duidelijke instructies waar dit nodig is.
Wij zijn super blij met het mooie resultaat van de foto’s. Hierdoor hebben we prachtige herinneringen aan onze dag.
Door de fijne ervaring hebben wij Nina wederom ingeschakeld voor 2 reportages.
Ben je op zoek naar een enthousiaste, professionele en leuke fotograaf? Dan ben je bij Nina aan het juiste adres!

Ivo & Monique

Zowel een loveshoot als bruidsreportage laten vastleggen door Nina.. Erg leuke en creatieve ideeën en ze stelde ons erg op het gemak! Zo ontzettend blij met het enorm mooie resultaat! Spontane, mooie en unieke foto’s! Nogmaals bedankt!

Patricia

Nina is professioneel en een goede fotograaf. Ze heeft voor ons een aantal bekende amerikaanse acteurs gefotografeerd en we vonden het allemaal erg plezierig om met haar te werken! Hopelijk een volgende keer weer!

FEATURED ON :

PUBLICATIES: Elegant Magazine, La Damme Magazine, The Linen Magazine, En Vie Magazine, W25 Magazine
OPDRACHTGEVERS: Rabobank de Peel, Peppelhoeve, De Groof Uitvaartverzorging
BUREAU’S: Linda models, NextGen Models, Flow models